7 metode eficiente, la îndemâna oricui, pentru a te îmbogăţi

Chiar dacă atingerea pragului de 1 milion de dolari poate părea imposibilă, de mulre ori este mai uşor decât poţi crede. Salariul este foarte important, dar mai important este modul în care-l foloseşti, scrie Entrpreneur.com.

1069 afișări
Imaginea articolului 7 metode eficiente, la îndemâna oricui, pentru a te îmbogăţi

7 metode, la îndemâna oricui, pentru a te îmbogăţi

Să strângi o avere de 1 milion de dolari va necesita sacrificii din parte ta, dar nu este un obiectiv imposibil de atins, potrivit BM. Iată câteva sfaturi:

1. Măreşte-ţi marja de profit

O marjă de profit nu se referă doar la business, ci se poate aplica oricui. "Mărind marja dintre ceea ce câştigi şi ce cheltuieşti, obţi un profit exact ca o companie", spune J.D Roth, autorul site-ului de finanţe persoanle Money Boss. El sugerează să economiseşti jumătate din salariu în fiecare lună. Recomandă pentru o familie cu două venituri să trăiască doar cu un salariu, iar pe celălalt să-l economisească.

2. Începe cu 10 milioane de dolari

Este o glumă care arată modul în care creierele tind să păcălească oamenii atunci când fac investiţii. Kirk Chisholm, şeful firmei de constultanţă Innovative Advisory Group, spune că nu este greu să căştigi 1 milion de dolari investind, dacă o faci de tânăr şi dacă eviţi să te iei după mulţime. "Creează un plan de investiţii solid, investeşte şi când piaţa e jos şi de-a lungul timpului o să devi milionar", spune el. Cei care tind să cumpere şi să vândă mai des tind să nu performeze la fel de bine ca cei care cumpără şi păstrează acţiunile, potrivit unei cercetări Vanguard.
De asemenea, este foarte important să începi să investeşti din timp. Cu cât timp întârzii să investeşti cu atât îţi va fi mai greu să ajungi la suma mult dorită.

3. Transformă-ţi pasiunea într-un business

"Găseşte ceva care te pasionează şi devin-o o autoritate în domeniu, apoi să faci un business din asta", spune Joseph Carbone, consultat la Focus Planning Group.
Succesul Chipotle demonstrează asta. În 1993, Steve Ells, fondatorul Chipotle, era voia să-şi deschidă un restaurant de lux. Nu avea bani aşa că a luat cu împrumut o sumă de la tatăl său cu care a deschis primul Chipotle. Totul pentru a câştiga destul de mulţi bani pentru a-şi deschide restaurantul de lux. A vândut 1000 de burrito în prima lună, iar pasiunea pentru bucătăria de lux s-a schimbat în pasiunea fast food.

4. Investeşte în imobiliare

Dacă ai ceva bani puşi deoparte poţi investi într-un apartament sau casă într-o zonă mai ieftină care este pe cale să câştige popularitate şi care se va dezvolta în viitor. După ce ai reuşit să scapi de creditul de la casă vei deţine total proprietatea. Între timp poţi închiria locuinţa sau o poţi vinde după ce ai plătit creditul.

CITEŞTE CONTINUAREA PE BUSINESS MAGAZIN 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici