700 milioane de euro pentru zero kilometri de autostradă

Ministerul Transporturilor are de la buget anul acesta 2,6 miliarde de euro. Ziarul Financiar a obţinut de la Compania de Autostrăzi şi Drumuri alocările de bani pentru 2010. Numai pentru autostrăzi sunt prevăzute 720 mil. euro, informează Ziarul Financiar.

18 afișări
Imaginea articolului 700 milioane de euro pentru zero kilometri de autostradă

Radu Berceanu, ministrul Transporturilor (Imagine: Mihai Barbu/Mediafax Foto)

Radu Berceanu, ministrul Transporturilor, spune că nu are bani să finalizeze niciun kilometru de autostradă anul acesta, deşi bugetul pentru autostrăzi este de 2,9 mld. lei (720 mil. euro), din totalul de 10,6 mld. lei (2,6 mld. euro) cât este bugetul ministerului, potrivit datelor primite de ZF de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Nationale (CNADNR).

Citeşte mai multe despre bugetul ministerului Transporturilor pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici