Acord politic privind bugetul UE pentru perioada 2014-2020

Preşedinţii celor trei instituţii ale Uniunii Europene (Consiliul care reprezintă statele, Comisia şi Parlamentul) au anunţat joi dimineaţa că au ajuns la un acord politic privind bugetul pentru perioada 2014-2020.

197 afișări
Imaginea articolului Acord politic privind bugetul UE pentru perioada 2014-2020

Acord politic privind bugetul UE pentru perioada 2014-2020 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest acord trebuie aprobat de o majoritate calificată de 754 de deputaţi din Parlamentul European, a avertizat însă preşedintele acestei institutiţii, Martin Schulz.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici