Acţiunile UiPath au crescut cu 40% de la minimul istoric din 4 noiembrie 2022

De la minimul istoric de 10,4 dolari pe acţiune atins pe 4 noiembrie 2022, acţiunile UiPath se tranzacţionează acum la 14,5 dolari pe unitate, ceea ce corespunde unei creşteri de aproape 40%.

381 afișări
Imaginea articolului Acţiunile UiPath au crescut cu 40% de la minimul istoric din 4 noiembrie 2022

Creşterea vine pe fondul revenirii sectorului de IT&C de pe Wall Street şi pe fondul rezultatelor financiare peste aşteptări ale primului unicorn românesc.

Astfel, capitalizarea UiPath a urcat cu aproximativ 2 miliarde de dolari în trei luni de tranzacţionare, la aproape 8 mld. dolari, arată datele ZF.

Spre comparaţie, indicele Nasdaq al bursei americane s-a apreciat cu 11% din 4 noiembrie 2022 încoace, S&P cu 8% iar la BVB indicele principal BET are o creştere de aproape 12%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici