Află cât va fi impozitul pentru maşină în 2010!

Impozitele pentru autoturismele cu motoare de peste 1,6 litri au crescut de la 1 ianuarie cu până la 20%, în timp ce pentru celelalte motorizări au rămas la nivelul de anul trecut. Astfel, dacă pentru un model Dacia Logan echipat cu un motor de 1,2 litri şi 75 CP se va plăti în continuare un impozit de 48 de lei (11 euro), nu acelaşi lucru se întâmplă în cazul maşinilor de lux.

134 afișări
Imaginea articolului Află cât va fi impozitul pentru maşină în 2010!

Află cât va fi impozitul pentru maşină în 2010! (Imagine: Mediafax Foto)

Pentru un Ferrari 612 Scaglietti, în valoare de peste 200.000 de euro, se va plăti în acest an un impozit de 1.001 euro, faţă de 821 de euro în 2008, în afara unei taxe de poluare de peste 10.000 de euro. Aproape aceleaşi tarife sunt valabile şi în cazul modelului S65 AMG, versiunea de top a limuzinei Mercedes-Benz.

Citeşte mai multe despre impozitele plătite pentru diferite motorizări în 2010 pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici