Agenţiile de turism vor putea cumpăra online, din toamna, bilete emise de CFR Călători

CFR Călători va lansa, în toamna acestui an, sistemul de achiziţie a biletelor online pentru agenţiile de turism, în prezent acesta aflându-se în faza de testare, a declarat, joi, directorul de marketing al companiei, Adrian Vlaicu.

29 afișări
Imaginea articolului Agenţiile de turism vor putea cumpăra online, din toamna, bilete emise de CFR Călători

Agenţiile de turism vor putea cumpăra online, din toamna, bilete emise de CFR Călători (Imagine: Mediafax Foto)

"Sistemul de achiziţii online se află în faza de testare la Centrul de Informatică al CFR şi sperăm ca în toamnă să fie funcţional într-o primă fază pentru operatorii de turism şi corporaţii, urmând ca în viitor acesta să poată funcţiona şi pentru călători", a spus Vlaicu după un seminar pe tema transportului feroviar, organizat la Poiana Braşov.

De asemenea, CFR Călători a lansat la începutul lunii mai un abonament pentru persoane juridice, care include călătorii nelimitate la toate categoriile de trenuri, la clasa a II-a. Acesta poate fi cumpărat pentru şase luni sau pentru un an, la un preţ de 9.000 de lei în cazul celui care poate fi folosit pe o perioadă de un an.

"Am lansat o ofertă pentru corporaţii, care pot să îşi cumpere un abonament transmisibil de la un angajat la altul şi care are un număr nelimitat de călătorii şi este valabil fie pe un an, fie pe şase luni", a spus Vlaicu.

El a precizat că în funcţie de răspunsul pieţei, CFR Călători ar putea lansa şi o ofertă de fidelizare a călătorilor.

În plus, CFR Călători a lansat o ofertă pentru grupurile de minimum două şi maximum cinci persoane, prin care acordă reduceri între 10 şi 25% pentru fiecare pasager, în funcţie de mărimea grupului. Această ofertă nu se aplică simultan cu alte reduceri stabilite şi se adresează adulţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici