Aglomeraţie în mall-uri în ultimul weekend înaintea Crăciunului. Bugetul mediu alocat

  • Bugetul mediu alocat Craciunlui este de 1059 lei
  • A fost aglomeraţie azi în mall-uri
  • Românii spun că au îmbinat cumpărăturile online cu cele fizice
824 afișări
Imaginea articolului Aglomeraţie în mall-uri în ultimul weekend înaintea Crăciunului. Bugetul mediu alocat

Este ultimul weekend înainte de Crăciun şi mall-urile s-au umplut de oameni. Bugetul mediu va fi de 1059 de lei anul acesta, conform Reveal Marketing Research. Unele magazine au avut chiar coadă întinsă pe holurile mall-ului. Anul acesta, cumpărăturile online au fost îmbinate cu cele fizice.

„Am făcut cumpărături până acum. Acum am venit doar pentru mâncare şi să schimb un produs pentru care nu găsisem mărimea potrivită.  Nu ţin cont de buget neapărat. Dacă găsesc ceva ce îmi place şi este potrivit pentru persoana potrivită, e ok”, povesteşte Raluca.

„Cam astăzi am cumpărat tot ce trebuia şi mai avem puţine cumpărături. Am venit în magazin să alegem. Am luat în general haine şi am vrut să fie mărimile potrivite şi culorile pe care le doresc cei dragi”, spune şi Andrei.

Anamaria Dobrotă este medic specialist în boli infecţioase. Îţi spune că este important să fii organizat. Pe lângă purtarea măştii şi igiena mâinilor, iată ce mai recomandă:

„Cel mai important este să fim organizaţi. Trebuie să ştim de acasă exact de ce avem nevoie. Ce se poate cumpăra prin alte metode, online, să apelăm la lucrul acesta. Să încercam să nu mergem toată familia. Limităm cât mai mult timpul petrecut şi în magazin”; sfătuieşte Anamaria Dobrotă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici