Ai ajuns pe lista neagră a Biroului de Credit? Află cum te mai poţi împrumuta!

Unii dintre cei peste 655.000 de români restanţieri la bănci, înregistraţi la Biroul de Credit (BC) la finele lunii noiembrie, mai pot cere o nouă finanţare chiar dacă au întârziat cel puţin o lună cu plata ratelor, arată "Gândul".

124 afișări
Imaginea articolului Ai ajuns pe lista neagră a Biroului de Credit? Află cum te mai poţi împrumuta!

Ai ajuns pe lista neagră a Biroului de Credit? Află cum te mai poţi împrumuta! (Imagine: Gândul)

Nu toţi sunt cazuri fără rezolvare: unii au ajuns la BC accidental, fără să ştie, iar alţii pentru câţiva euro, şi figurează pe aceeaşi listă cu ceilalţi restanţieri. "Pot fi eligibili pentru un nou credit clienţii cu un număr redus de rate restante, de valori mici şi cu mai puţin de 60 de zile de întârziere, înregistrate mai demult în timp", a declarat pentru Gândul Lucia Ştefan, director în cadrul Direcţiei Consumer Risc a băncii Raiffeisen. Asta înseamnă să nu fi ratat mai mult de două rate, pentru că la trei scadenţe consecutive, adică peste 60 de zile de întârziere, adio credit!

Citeşte mai multe despre şansele de a contracta un nou credit după ce ai fost înregistrat la Biroul de Credit pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici