Albert de Monaco şi Anatoli Karpov, aşteptaţi la vară în Mamaia; vânzările pe litoral, fără precedent

Sezonul estival 2016 pe litoral va fi unul cu vânzări fără precedent, conform estimărilor touroperatorilor, printre personalităţile care şi-au anunţat prezenţa în Mamaia fiind marele maestru internaţional rus de şah, Anatoli Karpov, şi prinţul Albert de Monaco, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1705 afișări
Imaginea articolului Albert de Monaco şi Anatoli Karpov, aşteptaţi la vară în Mamaia; vânzările pe litoral, fără precedent

Albert de Monaco şi Anatoli Karpov, aşteptaţi la vară în Mamaia; vânzările pe litoral, fără precedent (Imagine Silviu Matei / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Asociaţiei Litoral - Delta Dunării (ALDD), din cauza tensiunilor înregistrate în ultimele luni în vestul Europei şi în ţările din jur, românii se orientează spre destinaţiile naţionale, iar litoralul românesc se află în topul preferinţelor, ca fiind o destinaţie sigură.

„Ceea ce se întâmplă în jurul nostru, în Europa în general, favorizează în acest moment vânzările pentru litoralul românesc. S-au vândut, până în acest moment, cu 50 - 60 la sută mai multe vacanţe faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Românii se reorientează deja spre destinaţii turistice româneşti şi, în plus, prin campania noastră de promovare, atragem mai mult interes clar şi de pe pieţe externe, pentru care până acum prezentăm doar alternativă pentru alte destinaţii”, spune preşedintele ALDD, Corina Martin.

Potrivit acesteia, Mamaia-Navădari şi Vama Veche sunt în topul vânzărilor pentru staţiunile de pe litoralul românesc, iar plajele extinse din Mamaia şi Eforie Nord vor contribui şi ele la atragerea unui număr sporit de turişti în această vară. Pe litoralul românesc se caută serviciile all inclusive şi se vând cel mai bine hotelurile şi locaţiile care oferă mai multe servicii.

„Va fi o nouă vară fierbinte, cu multe evenimente - muzicale, sportive, istorice, culturale şi pentru copii, pentru toate preferinţele şi categoriile de turişti. Se distinge Mamaia, prin campania sa Mamaia Style, cu multe competiţii europene şi mondiale, cu participarea unor nume celebre deja, cum ar fi Anatoli Karpov, la Campionatul European Feminin de Şah, sau Prinţul Albert de Monaco, la Campionatul Mondial de Bob pe rotile. Vor fi festivaluri şi competiţii gastronomice - promovăm peştele şi fructele de mare de Marea Neagră, evenimente muzicale, sportive, de teatru şi dans”, a mai precizat Corina Martin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici