Alenia Aeronautica s-a inteles cu AVAS pentru preluarea Avioane Craiova

Preşedintele AVAS, Mircea Ursache, a declarat, mirercuri, pentru Q Magazine, că a început ultima rundă de negocieri dintre Alenia Aeronautica şi Comisia de negociere pentru preluarea companiei Avioane Craiova.

62 afișări
Imaginea articolului Alenia Aeronautica s-a inteles cu AVAS pentru preluarea Avioane Craiova

Alenia Aeronautica s-a inteles cu AVAS pentru preluarea Avioane Craiova (Imagine: Q Magazin)

Mircea Ursache a precizat ca aştepată răspunsul de la autorităţile europene privind ştergerea datoriilor istorice ale companiei doljene. Până atunci negocierile continuă.

„Ca la orice proces de negociere, noi vrem sa obţinem un preţ cât mai bun, iar ei vor să iasă cât mai ieftin", a mai spus preşedintele AVAS.

Citeşte mai multe despre negocierile pentru preluarea companiei Avioane Craiova pe qmagazine.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici