Alexandru Petrescu este noul preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară

  • Fostul ministru al Economiei Alexandru Petrescu este Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), au decis, marţi seara, senatorii şi deputaţii.
  • „Pentru” au votat 287 de parlamentari, în timp ce „împotrivă” s-au exprimat 36 de deputaţi şi senatori.
416 afișări
Imaginea articolului Alexandru Petrescu este noul preşedinte al Autorităţii de Supraveghere Financiară

Alexandru Petrescu a primit 287 de voturi „pentru” şi 36 „contra”.

Prim-vicepreşedinte va fi Gabriel Avrămescu, care a primit 288 de voturi favorabile şi 35 „contra”.

De asemenea, Parlamentul a decis numirea în funcţia de vicepreşedinte a Mariei Horga (286 de voturi favorabile şi 37 contra), Daniel Armeanu (287 pentru, 36 contra), Sorin Mititelu (287 pentru, 36 contra).

Mandatele acestora vor fi de cinci ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici