Alfa Romeo Giulietta, disponibilă în România cu un preţ de pornire de 17.900 euro

Noul model Alfa Romeo Giulietta a fost lansat pe piaţa locală, luni, la preţuri care pornesc de la 17.900 Euro cu TVA, în cazul unei versiuni de echipate cu un motor turbo de 1,4 litri, 120 cai putere, potrivit unui comunicat al importatorului AutoItalia Group.

104 afișări
Imaginea articolului Alfa Romeo Giulietta, disponibilă în România cu un preţ de pornire de 17.900 euro

Alfa Romeo Giulietta, disponibilă în România cu un preţ de pornire de 17.900 euro (Imagine:www.alfagiulietta.com)

Modelul Giulietta este disponibil cu cinci variante de motorizări, două pe benzină şi trei diesel. Motoarele pe benzină sunt de 1,4 litri şi dezvoltă 120, respectiv 170 cai putere. Propulsoarele diesel (două de 2 litri şi unul de 1,6 litri) dezvoltă 105, 120 şi 170 cai putere.

De asemenea, este disponibilă şi o variantă de competiţie, cu motor de 1,8 litri şi 235 cai putere.

La nivel internaţional numărul de comenzi pentru noul model a depăşit 30.000 de unităţi în câteva luni de la lansare.

Până la sfârşitul lunii septembrie, în România au fost înmatriculate 66 unităţi Alfa Romeo, cu 32 mai puţine faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici