Ambani chiar are bani! Miliardarul indian l-a impresionat pe Mark Zuckerberg cu ceasul de un milion de dolari

Fondatorul Facebook a apreciat în mod deosebit orologiul deţinut de Anant Ambani.

796 afișări
Imaginea articolului Ambani chiar are bani! Miliardarul indian l-a impresionat pe Mark Zuckerberg cu ceasul de un milion de dolari

Ambani chiar are bani! Miliardarul indian i-a ar[tat lui Mark Zuckerberg ceasul de un milion de dolari

Mark Zuckerberg şi soţia sa, Priscilla Chan, au participat la sărbătorile premergătoare nunţii miliardarului indian Anant Ambani cu viitoarea lui parteneră de viaţă, Radhika Merchant, la Jamnagar.

Ambani i-a întâmpinat personal pe Zuckerberg şi pe Chan şi a izbutit să-şi surprindă oaspeţii cu un ceas marca Richard Mille în valoare de un milion de dolari.

„Ştii, niciodată nu mi-am dorit cu adevărat un ceas, dar după ce l-am văzut pe acesta trebuie să recunosc că ceasurile sunt cool”, a spus fondatorul Facebook, după ce l-a văzut pe cel de la încheietura mâinii lui Ambani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici