Ana Imep, firma controlată de George Copos, renunţă la 200 de angajaţi

Compania Ana Imep, care produce motoare electrice pentru electrocasnice, va concedia 200 de angajaţi dintr-un total de 1.200 de oameni, informează Ziarul Financiar.

162 afișări
Imaginea articolului Ana Imep, firma controlată de George Copos, renunţă la 200 de angajaţi

Ana Imep, firma controlată de George Copos, renunţă la 200 de angajaţi (Imagine: Mediafax Foto)

"Managementul a luat această decizie pentru că statele în care am făcut exporturi de zeci de milioane de euro au căzut în ultimele luni", a spus George Copos, care controlează grupul Ana Holdings, cu activităţi în industria hotelieră, în domeniul motoarelor electrice sau al panificaţiei.

Citeşte mai multe despre concedierile de la Ana Imep pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici