Andrei Gheorghe a făcut site-ul Ministerului Finanţelor violet

"Este vorba de o seducţie voită, prin amplificarea terţiarului imaginar, care, inevitabil şi mefistofelic, va duce la repetarea inversă a numelui lui Sebastian Vlădescu, pentru subjugarea totală şi fiscală a iobagului român", a fost prima explicaţie a lui Andrei Gheorghe, purtătorul de cuvânt al ministerului, potrivit "Gândul".

50 afișări
Imaginea articolului Andrei Gheorghe a făcut site-ul Ministerului Finanţelor violet

Andrei Gheorghe a făcut site-ul Ministerului Finanţelor violet (Imagine: Gândul)

"Sunt foarte multe calcule care au dus la alegerea acestei culori (pentru site-ul Ministerului Finanţelor-n.r.), există o logică a dinamicii cromatice. Îmi place foarte tare violetul, e foarte puternic. Poate peste un an vom avea o altă culoare", a spus Gheorghe.

Citeşte mai multe despre cum a fost aleasă noua culoare a site-ului Ministerului de Finanţe pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici