Angajatii Facebook se îmbogăţesc încă de la angajare. Cât câştigă un student fără experienţă

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, îşi răsplăteşte regeşte internii. Mai mult, cei care ajung în practică în compania antreprenorului mărturisesc că reuşesc să strângă într-un an suficienţi bani cât să-şi permită apoi diverse extravagante.

1125 afișări
Imaginea articolului Angajatii Facebook se îmbogăţesc încă de la angajare. Cât câştigă un student fără experienţă

Angajatii Facebook se îmbogăţesc încă de la angajare. Cât câştigă un student fără experienţă

Un salariu mediu pentru un practician care se ocupă de dezvoltarea de software în cadrul Facebook este peste 5.000 de dolari pe lună.

Dacă nu luam în calcul impozitele pe care practicanţii le plătesc către statul american, onorariul acestora ajung la 60.000 de dolari pe an, destul de multi bani pentru cineva cu puţină experienţă în programare.

Ba mai mult, există interni şi mai norocoşi. Unii studenti sau masteranzi ajunşi în practică la reţeaua de socializare câştigă şi 6.800 de dolari pe luna, bani la care se adaugă o bursă pentru cheltuielile personale, în valoare de 1.000 de dolari.

Citeşte mai multe despre cât câştigă un student fără experienţă la Facebook pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici