Novak Djokovic, lovit de o sticlă de apă, a ieşit de pe teren sângerând

La Masterul 1.000 de la Roma, liderul mondial Novak Djokovic, 36 de ani, a câştigat astă-seară meciul cu francezul Corentin Moutet (25 de ani, 83 ATP), scor 6-3, 6-1.

3347 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, lovit de o sticlă de apă, a ieşit de pe teren sângerând

Calificat în 16-imile de finală, în timp ce se afla pe tunelul care duce la vestiare, numărul 1 mondial s-a prăbuşit la pământ.

Era momentul în care semna autografe fanilor, scrie presa italiană în mediul online.

O sticlă de apă din plastic l-a lovit pe Nole. Sticla, conform reconstituirii, pare să fi scăpat din rucsacul unei persoane care se aplecase pentru a primi semnătura sârbului.

Starul a suferit o rană uşoară la cap şi a pierdut sânge. Transportat la centrul medical pentru tratament, dar a arătat că se simte bine, iar situaţia lui nu a provocat îngrijorare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici