Angajaţii ROMATSA ar putea fi asiguraţi pentru un milion de euro

Administraţia Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA va organiza, în 10 iunie, o licitaţie pentru achiziţionarea de servicii de asigurare a salariaţilor în cazul pierderii licenţei, brevetului sau certificatului de funcţionare, prima fiind estimată între 800.000 euro şi un milion de euro.

45 afișări
Imaginea articolului Angajaţii ROMATSA ar putea fi asiguraţi pentru un milion de euro

Angajaţii ROMATSA ar putea fi asiguraţi pentru un milion de euro (Imagine: Mediafax Foto)

Suma asigurată prin viitoarea poliţă se ridică la 271,49 milioane de lei, conform datelor din caietul de sarcini publicat de autoritatea contractantă pe site-ul www.e-licitatie.ro.

Contractul de asigurare se va încheia pe o perioadă de 24 luni, începând cu 7 iulie 2010, şi îî va acoperi pe cei 1.100 de salariaţi ai ROMATSA.

"Poliţa intră în vigoare la data de 07.07.2010, ora 00:00 şi încetează la data de 06.07.2012, ora 24:00", se precizează în caietul de sarcini.

Limita minimă pe salariat a sumei asigurate care se va acorda pentru cazul de pierdere a licenţei/brevetului/certificatului de funcţionare (caz ce include şi decesul) se ridică la 49.536 lei, iar limita maximă a fost stabilită la 537.304 lei.

În prezent, riscul pierderii licenţei, brevetului sau certificatului de funcţionare al salariaţilor ROMATSA este acoperit de Generali, conform contractului atribuit de autoritatea contractantă în aprilie 2009 pentru 350.000 euro.

Aflată sub autoritatea Ministerului Transporturilor, ROMATSA a fost înfiinţată în anul 1991 şi activează în domeniul serviciilor de trafic aerian, furnizate aeronavelor civile care survolează spaţiul aerian al României.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici