Anghelache, încă cinci ani preşedinte CNVM

Preşedintele Comisiei Naţionale de Valori Mobiliare (CNVM), Gabriela Anghelache, susţinută de PSD, a primit, miercuri, în unanimitate, avizul favorabil al comisiilor de specialitate din Camera Deputaţilor şi Senat pentru un nou mandat de cinci ani.

36 afișări
Imaginea articolului Anghelache, încă cinci ani preşedinte CNVM

Anghelache, încă cinci ani preşedinte CNVM

Totodată, Carmen Negoiţă, din partea PD, a fost votată în unanimitate pentru mandatul de vicepreşedinte pe o perioada de cinci ani.

Reprezentantţii celor patru comisii, două de Buget Finanţe şi două economice, au votat în unanimitate şi doi membri ai CNVM, Dorina Mihăilescu (PSD) şi Cătălina Sava (PC).

După avizul comisiilor, Gabriela Anghelache, Carmen Negoiţă, Dorina Mihăilescu, Cătălina Sava urmează să fie votate de plenul Parlamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici