Apple a redus comenzile la furnizorii de componente pentru iPad, cu până la 25%

Apple, cea mai mare companie după valoarea de piaţă din lume, reduce comenzile la furnizorii de componente pentru tableta iPad, potrivit unui raport al JP Morgan, în unele cazuri diminuarea fiind de până la 25%, transmite Bloomberg.

191 afișări
Imaginea articolului Apple a redus comenzile la furnizorii de componente pentru iPad, cu până la 25%

iPad (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Decizia Apple ar putea conduce la vânzări mai mici pentru unii furnizori ai Apple, precum Hon Hai Precision Industry, grupul-mamă al Foxconn.

Aceasta este cea mai puternică reducere de comenzi consemnată până în prezent de analiştii diviziei de produse electronice din Hong Kong a JP Morgan.

Pentru furnizori precum Hon Hai, planul Apple ar putea conduce la un declin important al vânzărilor în ultimele trei luni ale anului. Mark Moskowitz, analist JP Morgan, nu anticipează o reducere a estimărilor privind vânzările Apple de iPad-uri, de 10,9-12 milioane de unităţi pentru trimestrele trei şi patru, după ajustările din lanţul de furnizori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici