Asigurare gratuită a locuinţei pentru clienţii Romtelecom

Clienţii Romtelecom vor beneficia gratuit de o poliţă de asigurare a locuinţei pentru trei luni, emisă de Astra Asigurări, în baza unui parteneriat încheiat între asigurător şi operatorul de telecomunicaţii.

109 afișări
Imaginea articolului Asigurare gratuită a locuinţei pentru clienţii Romtelecom

Asigurare gratuită a locuinţei pentru clienţii Romtelecom (Imagine: Andrei Michailov/Mediafax Foto)

Poliţele au fost transmise clienţilor Romtelecom persoane fizice.

"Conform parteneriatului dintre Romtelecom şi Astra Asigurări, Romtelecom este contractantul poliţei, iar clientul Romtelecom este beneficiarul acesteia, de care poate dispune gratuit timp de trei luni fără a semna vreun document sau a avea alte obligaţii", se arată într-un comunicat al companiei de telecomunicaţii.

În cazul în care clienţii Romtelecom doresc să prelungească poliţa vor primi o reducere de 50% a preţului asigurării pe o perioadă de un an, la 10 euro pe an, conform sursei citate. În caz contrar, poliţa va înceta automat după trei luni.

Romtelecom şi-a anunţat clienţii că Astra Asigurări va avea acces la datele lor personale şi îi va contacta pentru prelungirea perioadei asigurate. Dacă abonaţii Romtelecom nu sunt de acord să beneficieze de această asigurare trebuie să anunţe compania.

În noiembrie 2009 Romtelecom a anunţat că viitorii clienţi persoane fizice ai companiei vor primi gratuit, tot în baza unui parteneriat cu Astra Asigurări, o asigurare de şomaj, care să acopere tariful abonamentului pe o perioadă de şase luni în cazul pierderii locului de muncă.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixă, cu peste 2,7 milioane de linii în administrare. Acţionarul majoritar al companiei este grupoul elen OTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici