Atelier de bărci, în spatele blocului. Un grafician din Bucureşti şi-a transformat în afacere pasiunea pentru nautică

  • Mihai Chirţu este grafician pasionat de nautică
  • În pandemie şi-a închis atelierul, iar acum repară bărci în spatele blocului
  • O lucrare costă între 500 si 2.000 de euro, în functie de complexitate şi materiale
574 afișări
Imaginea articolului Atelier de bărci, în spatele blocului. Un grafician din Bucureşti şi-a transformat în afacere pasiunea pentru nautică

Puţine sunt locurile unde te simţi liber la fel ca în largul mării. Şi acum că vremea s-a încălzit, bărcile sunt aproape gata să iasă în larg. Unele mai au nevoie de mici modificări.

Mihai este grafician. De 10 ani îşi dedica timpul liber pasiunii sale: nautica. A încercat şi un business din asta, un atelier de reparat ambarcaţiuni. Şi ce dacă pandemia l-a făcut să pună lacătul pe uşa?! În faţa pasiunii nu îi stă nimic: acum lucrează la bărci în spatele blocului din Capitală.

„Este scăparea într-o altă dimensiune pentru mine. (...) O fac aici, în spatele blocului. Modificări interioare, amenajări, recondiţionări”, spune Mihai Chirţu.

Deşi în 10 ani i-au trecut prin mâini peste 100 de ambarcaţiuni, în pandemie numărul cererilor a scăzut drastic.

„Din cauza faptului că e pandemie au fost vreo 4-5. Dacă ai o intervenţie destul de amplă pe o asemenea lucrare, materialele se pot duce spre 2.000-2.500 de euro”, adaugă el.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici