Audi A5 Sportback, lansat în România în septembrie - GALERIE FOTO

Importatorul maşinilor Audi pe plan local, Porsche România, va lansa modelul Audi A5 Sportback la jumătatea lunii septembrie, la preţuri cuprinse între 34.840 euro şi 50.373 euro, inclusiv TVA, au declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, oficialii Audi.

3859 afișări
Imaginea articolului Audi A5 Sportback, lansat în România în septembrie - GALERIE FOTO

Audi A5 Sportback, lansat în România în septembrie (Imagine: www.audi.co.uk)

GALERIE FOTO

Audi A5 Sportback

Importatorul a început să preia comenzi pentru noul model, însă primele maşini vor fi livrate după lansare.

Audi A5 Sportback va fi disponibil cu trei motorizări pe benzină şi patru diesel şi va putea fi echipat cu un sistem de tracţiune integrală (quattro), în funcţie de motorizare.

Audi A5 Sportback

Pentru Audi A5 Sportback este disponibilă o cutie de viteze manuală cu şase trepte, precum şi două tipuri de transmisii automate.

Audi A5 Sportback

Preţul de bază de 34.480 euro inclusiv TVA este valabil pentru Audi A5 Sportback echipat cu un motor pe benzină turbo de 2 litri, care dezvoltă 180 Cai Putere (CP). Versiunea cea mai scumpă dispune de un motor diesel de 3 litri care dezvoltă 239 CP.

Celelalte motorizări pe benzină sunt de 2 litri turbo, de 211 CP, respectiv de 3,2 litri - propulsor care dezvoltă tot 211 CP.

Audi A5 Sportback

Pe lângă propulsorul diesel de 3 litri, gama propulsoarelor alimentate cu motorină mai include un motor de 2 litri, disponibil în două variante de putere, de 143 CP, respectiv 170 CP, precum şi un motor de 2,7 litri care dezvoltă 190 CP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici