Autorităţile locale pot cumpăra locuinţe neterminate de privaţi, iar MDLR le finalizează

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei (MDRL) ar putea prelua de la autorităţile publice locale ansambluri de locuinţe nefinalizate achiziţionate de aceştia de la dezvoltatori privaţi în dificultate, în vederea finalizării, la încheierea lucrărilor unităţile urmând să fie predate primăriilor.

67 afișări
Imaginea articolului Autorităţile locale pot cumpăra locuinţe neterminate de privaţi, iar MDLR le finalizează

Autorităţile locale pot cumpăra locuinţe neterminate de privaţi, iar MDLR le finalizează

"Nu sunt adeptul cumpărării, nici nu se poate legal în acest moment, nu putem cumpăra structuri începute de la privaţi", a declarat, ministrul Dezvoltării, Vasile Blaga, vineri, într-o conferinţă de presă, răspunzând întrebării unui jurnalist.

Potrivit sursei citate ministerul le poate prelua de la autorităţile publice locale.

El a adăugat că situaţia din fiecare oraş sau comună este cunoscută cel mai bine de aleşii locali, iar dacă aceştia vor considera că pot achiziţiona structurile sau locuinţele în diferite faze, ministerul le va putea prelua ulterior în vederea finalizării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici