Autorităţile ruse anchetează LG Electronics pentru utilizarea de programe PC piratate

Autorităţile ruse au deschis o anchetă penală împotriva companiei sud-coreene LG Electronics, suspectată că foloseşte programe piratate pentru computere, potrivit publicaţiei economice Vedomosti, preluată de Ria Novosti.

37 afișări
Imaginea articolului Autorităţile ruse anchetează LG Electronics pentru utilizarea de programe PC piratate

Autorităţile ruse anchetează LG Electronics pentru utilizarea de programe PC piratate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficiali ai Ministerului rus de Interne au percheziţionat birourile LG din Moscova şi au confiscat 60 de computere cu programe piratate. Percheziţia a fost efectuată după primirea unor plângeri din partea organizaţiei comerciale Business Software Alliance, cu sediul în Washington.

Vedomosti menţionează că peste 60 de oficiali ai companiei sud-coreene au fost acuzaţi că au folosit software piratat.

Un purtător de cuvânt al LG a confirmat efectuarea percheziţiei, însă a declarat că programele companiei aveau licenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici