AVAS: Ford ar putea lua în calcul alte locaţii dacă răspunsul CE întârzie

Preşedintele Autorităţi de Valorificare a Activelor Statului, Teodor Atanasiu, susţine că Ford va trebui să ia în calcul alte locaţii pentru producerea de autoturisme în cazul în care Comisia Europeană nu va da niciun răspuns până la începutul anului 2008.

1 afișare
Imaginea articolului AVAS: Ford ar putea lua în calcul alte locaţii dacă răspunsul CE întârzie

AVAS: Ford ar putea lua în calcul alte locaţii dacă răspunsul CE întârzie

Preşedintele AVAS susţine că pentru producătorul american de automobile era importantă data scoaterii pe piaţă a primului produs.

"Din discuţiile pe care le ştiu, din bordul de conducere al Ford, pentru ei era foarte importantă data când trebuia să dea primul produs pe piaţă, deci în acord cu acel contract", a spus Atanasiu.

Oficialul de la AVAS apreciază că firma Ford ar trebui să-şi găsească o altă locaţie, dacă răspunsul CE nu vine la începutul anului 2008.

"Dacă cei de la Ford nu vor avea un răspuns în timp rezonabil, vor trebui să ia în calcul şi alte locaţii pentru producerea acelui produs. Rezonabil pentru ei înseamnă începutul anului 2008", a mai spus Atanasiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici