AVAS respinge programul de restructurare al Romaero

Adunarea Generală a Acţionarilor Romaero, controlată de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a respins, vineri, programul de restructurare prezentat de conducerea firmei, stabilind în acelaşi timp un set de obiective pentru elaborarea unui nou plan, a anunţat, luni, compania.

2 afișări
Imaginea articolului AVAS respinge programul de restructurare al Romaero

AVAS respinge programul de restructurare al Romaero

Noul proiect, care va fi prezentat ulterior acţionarilor, cuprinde un set de măsuri organizatorice, măsuri tehnice, măsuri manageriale şi măsuri financiare.

Activităţile de natură organizatorică vizează regruparea activităţii în spaţiile de producţie pentru optimizarea fluxurilor tehnologice şi reducerea cheltuielilor cu utilităţile, monitorizarea stocurilor şi modernizarea transporturlui interoperaţional şi identificarea unor spaţii care pot fi închiriate.

Măsurile de ordin tehnic urmăresc dezafectarea utilajelor care nu au fost puse în funcţiune, investiţii pentru reabilitare şi dezvoltare, reducerea consumului de materii prime şi energie, realizarea contorizării pentru apă, energie, gaz metan, alinierea la standardele europene de protecţie a mediului, implementarea unor standarde de execuţie care să asigure un nivel minim de neconformităţi.

Obiectivele de natură managerială sunt legate de şcolarizarea personalului, adoptarea unor sisteme moderne de evaluare a activităţii personalului. În acelaşi timp va fi elaborat un raport cu privire la numărul angajaţilor, gradul de încărcare a forţei de muncă şi impactul asupra cifrei de afaceri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici