Avon a suspendat mai mulţi directori după începerea unei anchete interne de corupţie

Compania de cosmetice Avon Products a suspendat din funcţie mai mulţi directori după începerea unei anchete interne de corupţie în care sunt implicate operaţiunile din peste 12 state, potrivit unor surse apropiate situaţiei, citate de Wall Street Journal.

214 afișări
Imaginea articolului Avon a suspendat mai mulţi directori după începerea unei anchete interne de corupţie

Avon a suspendat mai mulţi directori după începerea unei anchete interne de corupţie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Avon a suspendat preşedintele, directorul financiar şi un director pentru afaceri guvernamentale din divizia din China. Compania a suspendat, de asemenea, un director al unităţii din New York care a fost până în 2009 şeful auditului intern.

Ancheta a fost iniţiată pentru operaţiunile companiei din China, însă a fost ulterior extinsă în mai mult de 12 state. Posibilele nereguli investigate includ oferirea de excursii în Franţa, New York, Canada şi Hawaii unor oficiali chinezi care au legături cu afacerile Avon, au declarat sursele.

China şi America de Sud sunt surse importante de venituri pentru compania de cosmetice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici