Avon vinde cosmetice de 45 mil. euro în mediul rural

Avon România, cea mai mare companie de vânzări directe de cosmetice (prin intermediul catalogului) pe piaţa locală, încasează 45 mil. euro anual numai din mediul rural, potrivit conducerii companiei. Clienţii de la sat sunt un target mai puţin atins de retailerii tradiţionali din lipsa posibilităţilor de expansiune a celor din urmă, de aceea zona rurală are un potenţial de creştere uriaş.

106 afișări
Imaginea articolului Avon vinde cosmetice de 45 mil. euro în mediul rural

Avon vinde cosmetice de 45 mil. euro în mediul rural (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Aproximativ 40% din total sunt vânzările noastre în mediul rural. Profilul consumatorului nu diferă foarte mult de cel din mediul urban. Preferinţele de consum sunt aceleaşi. În plus, clientele au aceeaşi deschidere în a folosi canalele virtuale pentru comanda de cosmetice", a declarat pentru ZF Răzvan Diraţian, director comercial al Avon România şi Moldova, care a preluat, în a doua parte a anului trecut, operaţiunile locale de la Angela Creţu.

Citeşte mai multe despre vânzările Avon pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici