Azi e cea mai aglomerată zi din an pentru cumpărăturile pe Internet. Cum poţi să profiţi de mega-reducerile de "Cyber Monday"?

Visa Europe se aşteaptă ca astăzi să fie cea mai aglomerată zi din an pentru cumpăraturile pe Internet şi estimează shopping-uri online de cel puţin 460 milioane euro.

19 afișări
Imaginea articolului Azi e cea mai aglomerată zi din an pentru cumpărăturile pe Internet. Cum poţi să profiţi de mega-reducerile de "Cyber Monday"?

Azi e cea mai aglomerată zi din an pentru cumpărăturile pe Internet. Cum poţi să profiţi de mega-reducerile de "Cyber Monday"? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cumpărăturile la mega-reduceri sunt preferatele noastre de când a venit criza, iar acum, când sunt însă discounturi foarte importante în Europa de "Cyber Monday", vrem să profitam şi noi, nu? Ştii cum poţi să cumperi?

Citeşte mai multe despre cum poti sa profiti de mega-reducerile de "Cyber Monday" pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici