Bancă dată în judecată de mii de clienţi nemulţumiţi de actele adiţionale

Mai bine de 400 de clienţi ai Volksbank au depus ieri personal dosarele necesare pentru a acţiona banca în instanţă, alte câteva mii de clienţi fiind îndemnaţi să trimită dosarele până miercuri după-amiază la firma de avocatură care s-a oferit să-i reprezinte.

72 afișări
Imaginea articolului Bancă dată în judecată de mii de clienţi nemulţumiţi de actele adiţionale

Bancă dată în judecată de mii de clienţi nemulţumiţi de actele adiţionale

Clienţii băncii au deja un grup de protest pe platforma yahoo, care are aproximativ 3.700 de membri şi continuă să crească.

Avocaţii de la Piperea şi Asociaţii se aşteaptă ca, în următoarele săptămâni, numărul clienţilor care să dea în judecată Volksbank să crească până la 6. 000 - 7.000. Cei 400 de clienţi nemulţumiţi s-au strâns, ieri, într-o sală a liceului Mihai Viteazu pentru a discuta cu avocaţii ce căi de atac au şi care sunt clauzele ilegale, din punctul lor de vedere, ale actelor adiţionale oferite de bancă.

Citeşte mai multe despre procesele intentate de clienţii Volksbank pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici