Băncile uită să închidă cardurile la cerere

Unele bănci confirmă doar verbal închiderea cardului, care rămâne de fapt în baza de date, fiind posibil să ajungeţi la Biroul de Credit pentru restanţe la un card pe care îl credeaţi închis, avertizează cotidianul Gândul.

93 afișări
Imaginea articolului Băncile uită să închidă cardurile la cerere

Băncile uită să închidă cardurile la cerere (Imagine: Mediafax Foto)

Închiderea unui card bancar, de debit sau de credit, în România, este o adevărată aventură birocratică. Chiar şi în cazul în care clientul reuşeşte totuşi să scape de card este posibil ca el să fie somat la un moment dat pentru plata unor datorii la cardul pe care iniţial îl credea închis.

Citeşte mai multe despre condiţiile de închidere a unui card bancar pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici