Bancpost a instalat 11 bancomate în staţiile de metrou cu cei mai mulţi călători

Bancpost a instalat, de la începutul săptămânii, 11 bancomate în staţiile de metrou cu cel mai mare număr de călători, respectiv Tineretului, Piaţa Unirii1, Universitate, Romană, Piaţa Victoriei, Pipera, Eroilor, Grozăveşti, Gara de Nord, Păcii şi Obor.

30 afișări
Imaginea articolului Bancpost a instalat 11 bancomate în staţiile de metrou cu cei mai mulţi călători

Bancpost a instalat 11 bancomate în staţiile de metrou cu cei mai mulţi călători (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

"După ce Bancpost a instalat, în premieră în România, un ATM în staţia de metrou Piaţa Unirii 1 la începutul acestei săptămâni, numărul bancomatelor din staţiile de metrou a ajuns la 11", se arată într-un comunicat al băncii.

Posesorii de caduri pot efectua prin intermediul bancomatelor o gamă largă de operaţiuni, precum retragere de numerar, interogare sold, schimbare cod PIN, transfer între conturi şi plata facturilor de utilităţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici