Bancpost va opri marţi, în două etape, operaţiunile cu carduri MasterCard

Bancpost va opri marţi, pentru 15 minute dimineaţa şi 15 minute după amiaza, toate operaţiunile cu carduri emise sub sigla MasterCard la ATM-uri, comercianţi şi internet banking, modulul carduri, pentru efectuarea unor lucrări la sistemul informatic, a anunţat banca.

18 afișări
Imaginea articolului Bancpost va opri marţi, în două etape, operaţiunile cu carduri MasterCard

Bancpost va opri marţi, în două etape, operaţiunile cu carduri MasterCard

Cardurile MasterCard nu vor putea fi folosite în intervalele 8:00 - 8:15 şi 18:00 - 18:15.

"Doar în intervalele orare menţionate cardurile MasterCard emise de Bancpost sau de alte banci nu vor putea fi utilizate. Întreruperea se face pentru a putea permite efectuarea unor lucrări de optimizare a sistemelor informatice ce asigură funcţionalitatea cardurilor", se arată într-un comunicat al Bancpost.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici