Bani nerambursabili pentru companiile Farmec şi Terapia

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a avut discuţii la Cluj-Napoca despre modul prin care companiile precum Farmec sau Terapia pot beneficia de granturi nerambursabile cu ajutorul cărora să se poată dezvolta atât pe piaţa românească, cât şi pe cea internaţională.

193 afișări
Imaginea articolului Bani nerambursabili pentru companiile Farmec şi Terapia

Ministrul Economiei pompează bani nerambursabili în companiile Farmec şi Terapia

„Am venit la Cluj pentru a explica strategia de dezvoltare, Hotărârea de Guvern 959, şi modul prin care companiile precum Farmec sau Terapia pot beneficia de granturi nerambursabile cu ajutorul cărora să se poată dezvolta atât pe piaţa românească, cât şi pe cea internaţională”, transmite Florin Spătaru.

El precizează că a discutat concret despre această schemă de ajutor pentru industria prelucrătoare, pe baza cărora branduri precum Farmec şi Terapia se pot dezvolta pentru a asigura produse de foarte bună calitate pe piaţa românească, dar şi pe piaţa de export.

„A fost o vizită benefică, prin intermediul căreia am prezentat sprijinul pe care Ministerul Economiei îl oferă companiilor româneşti pentru a se extinde, astfel încât să cucerească piaţa românească şi cea regională. Intenţia noastră, a Ministerului Economiei, este de a sprijini, prin schema actuală, aproximativ 20 de companii, pentru a putea susţine, în continuare, dezvoltarea economică a României, urmând ca pe viitor să extindem numărul la 30-40 companii pe an”, încheie Spătaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
spătaru,
farmec,
terapia

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici