Barurile şi terasele din centrul vechi al Capitalei au făcut bani din finala Mondialului: încasări de 100.000 de euro în câteva ore

Finala Campionatului Mondial de Fotbal a adus în conturile proprietarilor de terase şi baruri din centrul vechi al Capitalei încasări de cel puţin 100.000 de euro, potrivit unor calcule ZF care pleacă de la estimările de trafic ale restaurantelor şi bugetul mediu, de 8-10 euro, al celor care au văzut finala la o astfel de terasă.

27 afișări
Imaginea articolului Barurile şi terasele din centrul vechi al Capitalei au făcut bani din finala Mondialului: încasări de 100.000 de euro în câteva ore

Barurile şi terasele din centrul vechi al Capitalei au făcut bani din finala Mondialului: încasări de 100.000 de euro în câteva ore (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei aproximativ 10.000 - 12.000 de bucureşteni care au ieşit duminică seară în oraş pentru a vedea finala competiţiei din Africa de Sud dintre Spania şi Olanda au consumat, în medie, câte două sau trei beri pe parcursul meciului.

Citeşte mai multe despre încasările făcute de proprietarii de terase şi baruri din centrul vechi al Capitalei pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici