Băsescu: În cazul EADS sunt nouă firme şi persoane individuale care se regăsesc şi în Microsoft

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, joi, că doreşte să îi transmită magistratului CSM care l-a reclamat o informaţie pentru care îl roagă ”să se ducă fuga, fuga la CSM”, şi anume că ”în cazul EADS, sunt nouă firme şi persoane individuale care se regăsesc şi în Microsoft”.

1160 afișări
Imaginea articolului Băsescu: În cazul EADS sunt nouă firme şi persoane individuale care se regăsesc şi în Microsoft

Traian Băsescu (Imagine: Bogdan Iordache/ Mediafax Foto)

”Îi dau domnului magistrat o informaţie pentru care îl rog să se ducă la CSM, fuga, fuga. În analiza noastră, în cazul EADS sunt nouă firme şi persoane individuale care se regăsesc şi în Microsoft, şi nu dintre persoanele cărora li se ridică statui în dosarul Microsoft”, a afirmat Traian Băsescu.

Preşedintele a adăugat că ”această informaţie nu este în niciun dosar penal”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici