Băsescu: Poate responsabilii explică de ce nu este gata sistemul informatic la Sănătate şi Finanţe

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, înainte de a pleca de la Forumul Român eGuvernare, că responsabilii în domeniu ar trebui să explice de ce nu au fost finalizate sistemele informatice integrate de la Ministerul Sănătăţii şi cel de Finanţe.

27 afișări
Imaginea articolului Băsescu: Poate responsabilii explică de ce nu este gata sistemul informatic la Sănătate şi Finanţe

Băsescu: Poate responsabilii explică de ce nu este gata sistemul informatic la Sănătate şi Finanţe (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

"Poate în pauze responsabilii români găsesc o explicaţie de ce întârzie atât de mult terminarea sistemului informatic la Sănătate şi la Ministerul de Finanţe", a spus Traian Băsescu, înainte de a pleca de la Forumul Român eGuvernare.

El a adăugat că, poate, responsabilii români prezenţi la eveniment găsesc un răspuns.

"Eu ştiu de când se vorbeşte despre acest lucru - de prin anii 1997-1998, cu toate contestaţiile, dar ele nu se termină, sistemele nu ajung odată funcţionale. Am putea constata că ne ajunge bugetul Sănătăţii", a mai afirmat Traian Băsescu, după care a plecat de la eveniment.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici