BCR a înlocuit e-BCR cu Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR

Banca Comerciala Română (BCR) a înlocuit, la sfârşitul săptămânii precedente, soluţia de internet banking e-BCR, destinată persoanelor fizice, cu Serviciul de efectuare operaţiuni prin Canale Alternative BCR, componentă a conceptului 24 Banking BCR, a anunţat, luni, instituţia de credit.

1741 afișări
Imaginea articolului BCR a înlocuit e-BCR cu Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR

BCR a înlocuit e-BCR cu Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR

La jumătatea anului 2008, banca a lansat conceptul 24 Banking BCR, care permite clienţilor acces la operaţiuni bancare fără a mai intra în contact cu instituţia de credit şi fără a mai fi restricţionaţi de programul de lucru al unităţii bancare.

Acest concept include şi Serviciul de efectuare operaţiuni prin Canale Alternative BCR, care include două componente - Click 24 Banking BCR (operaţiuni prin internet) şi Alo 24 Banking BCR (operaţiuni prin telefon).

Ambele componente permit clienţilor accesul permanent la conturile deţinute la BCR şi efectuarea de operaţiuni bancare în timp real.

Clienţii pot efectua transferuri în lei şi în valută către conturi deschise la BCR, transferuri în lei şi valută către conturi deschise la alte instituţii financiar-bancare, inclusiv transferuri internaţionale, schimburi valutare (inclusiv direct între două valute străine), deschidere cont curent în valutele cotate la BCR.

În cazul acestor operaţiuni, banca aplică o reducere substanţială a comisioanelor faţă de cele percepute la ghişeu, de 75% pentru operaţiunile efectuate prin Click 24 Banking BCR şi de 50% pentru operaţiunile efectuate prin Alo 24 Banking.

De asemenea, clienţii pot efectua, de la distanţă, diverse plăţi curente cu frecvenţă ridicată, precum achitarea facturilor de utilităţi, rambursarea ratelor de credit şi a sumelor minime de plată pentru cardurile de credit, prin telefon sau prin internet.

Membră a grupului austriac Erste, BCR este cea mai importantă instituţie bancară din România, gestionand active de peste 17,1 miliarde de euro.

Banca are 652 de unităţi teritoriale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici