BCR a instalat bancomate în principalele staţii de metrou

Banca Comercială Română (BCR) a instalat bancomate în principalele staţii de metrou, la care clienţii pot efectua operaţiuni precum retragere de numerar, consultarea soldului, plata facturilor şi a ratelor, transferuri bancare sau încărcarea cartelelor Vodafone.

844 afișări
Imaginea articolului BCR a instalat bancomate în principalele staţii de metrou

BCR a instalat bancomate în principalele staţii de metrou

De asemenea, clienţii pot schimba codul PIN sau pot obţine extras de cont, se spune într-un comunicat al BCR.

Bancomatele au fost instalate în staţiile de metrou Gara de Nord 1, Piaţa Romană, Piaţa Unirii 1, Piaţa Victoriei 2, Ştefan cel Mare, Piaţa Iancului, Piaţa Muncii, Grozăveşti, Basarab, Dristor 1, iar în staţia Armata Poporului au fost instalate două aparate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici