BCR a lansat un portal imobiliar şi anticipează creşterea numărului locuinţelor finanţate

Banca Comercială Română (BCR) a lansat, miercuri, un portal imobiliar dedicat ofertelor de locuinţe ale partenerilor, agenţii şi dezvoltatori, şi îşi propune ca numărul achiziţiilor finanţate să crească de cel puţin două ori anul viitor faţă de 2010.

180 afișări
Imaginea articolului BCR a lansat un portal imobiliar şi anticipează creşterea numărului locuinţelor finanţate

BCR a lansat un portal imobiliar şi anticipează creşterea numărului locuinţelor finanţate

Site-ul www.bcrimobiliare.ro este primul portal imobiliar din România administrat de o bancă.

În primul semestru al acestui an, numărul locuinţelor finanţate ca urmare a parteneriatului cu agenţiile imobiliare şi dezvoltatorii a fost de 570.

Directorul direcţiei credite de retail al BCR, Ştefan Coroianu, anticipează că numărul finanţărilor de locuinţe se va menţine aproximativ la acelaşi nivel în al doilea semestru din 2010, pentru ca în 2011 să ajungă la 2.500.

Pe lângă oferta complexă de locuinţe din toate judeţele ţării, clienţii vor avea la dispoziţie informaţii utile despre procedurile de achiziţie, ofertele de finanţare şi de asigurare a locuinţelor.

De asemenea, dezvoltatorii vor găsi informaţii despre realizarea unui proiect imobiliar, precum alegerea locaţiei, planificarea dezvoltării proiectului, stabilirea bugetului proiectului ori accesarea unei finanţări bancare.

"BCR a încheiat deja parteneriate cu 170 de agenţii şi 90 de dezvoltatori imobiliari. Pentru anul viitor ne propunem creşterea acestui număr la 270 de parteneriate cu agenţiile imobiliare şi 140 cu dezvoltatorii imobiliari", a adăugat Coroianu.

Potrivit reprezentantului BCR, clienţii care găsesc oferte de locuinţe pe site pot să opteze şi pentru soluţiile de finanţare ale altor bănci.

Coroianu a explicat că în prezent există aproximativ 800 de oferte pe site şi anticipează că numărul acestora va ajunge la 20.000 până la finele anului viitor.

Totodată, el a menţionat că agenţiile şi dezvoltatorii pot să îşi posteze gratuit ofertele pe site, după semnarea unui parteneriat cu BCR.

"Prin aceste demers încercăm să-i ajutăm pe clienţii noştri şi credem că prin generarea unei mase critice de oferte vom ajunge să ne recuperăm investiţiile prin finanţările acordate", a explicat oficialul BCR.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici