BCR a lansat un program de consiliere a clienţilor

Banca Comercială Română (BCR) a lansat, vineri, un program de consiliere atât pentru clienţi, cât şi pentru alte persoane interesate în găsirea celor mai bune soluţii de administrare a banilor.

100 afișări
Imaginea articolului BCR a lansat un program de consiliere a clienţilor

BCR a lansat un program de consiliere a clienţilor (Imagine: Mediafax Foto)

Proiectul, denumit "Ghidul banilor tăi", presupune ca în fiecare unitate a BCR să existe un consilier dedicat, care va oferi îndrumare gratuită tuturor persoanelor care solicită un astfel de serviciu.

"Devine din ce în ce mai complicat şi mai puţin eficient să dezvolţi relaţia cu un client, dacă nu există o minimă înţelegere a unor lucruri simple, cum ar fi cele despre administrarea finanţelor personale. Am început acest program de consiliere gratuită şi fiecare va primi sfaturi personalizate, adaptate situaţiilor, nevoilor şi dorinţelor sale", a declarat directorul executiv al Direcţiei Dezvoltare Produse şi Afaceri Retail din BCR, Sorin Mititelu.

Consilierii BCR vor putea sfătui clienţii cum să construiască un buget personal şi cum să-şi diminueze cheltuielile prin a nu cumpăra lucruri inutile, cum să decidă un plan de economisire, dar şi cum să-şi analizeze situaţia financiară pentru obţinerea unui împrumut.

De asemenea, banca va căuta să explice clienţilor importanţa achitării la timp a ratelor la credit, pentru a evita plata dobânzilor penalizatoare, şi va oferi sfaturi privind măsurile pe care un client trebuie să le ia când are dificultăţi financiare şi nu mai poate plăti ratele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici