BCR întrerupe, de vineri până sâmbătă, funcţionarea canalelor alternative de plăţi

Banca Comercială Română (BCR) va opri, începând de vineri, ora 22:00, până sâmbătă, ora 12:00, funcţionarea serviciului de operaţiuni prin canale alternative, respectiv Click 24 Banking BCR şi Alo 24 Banking BCR, a maşinilor multifuncţionale (MFM) şi a serviciului good.bee tranzacţii mobile.

49 afișări
Imaginea articolului BCR întrerupe, de vineri până sâmbătă, funcţionarea canalelor alternative de plăţi

BCR întrerupe, de vineri până sâmbătă, funcţionarea canalelor alternative de plăţi (Montaj foto)

Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic, fapt ce va conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite, se arată într-un comunicat al BCR.

Banca, membră a grupului austriac Erste, gestionează active de peste 17,2 miliarde de euro şi are în prezent 659 de unităţi de retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi) şi 50 de centre de afaceri corporate, dedicate în special IMM-urilor şi companiilor mari.

Totodată, BCR emite 25 tipuri de carduri de credit şi de debit şi are instalată cea mai mare reţea naţională de ATM şi POS - peste 2.000 de bancomate şi circa 17.000 de terminale electronice operaţionale la comercianţi pentru plata cu card.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici