BCR întrerupe funcţionarea sistemului informatic între 5 şi 8 octombrie, în diverse intervale orare

Banca Comercială Română (BCR) va întrerupe, în perioada 5-8 octombrie, pe diverse intervale orare, funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, reţeaua de bancomate, maşini multifuncţionale şi terminale de plată la comercianţi, precum şi cele pe platforme alternative.

1314 afișări
Imaginea articolului BCR întrerupe funcţionarea sistemului informatic între 5 şi 8 octombrie, în diverse intervale orare

BCR întrerupe funcţionarea sistemului informatic între 5 şi 8 octombrie, în diverse intervale orare

Pentru reţeaua de carduri, bancomate (ATM), maşini multifuncţionale (MFM) şi terminale de plată la comercianţi (POS), întreruperile vor avea loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, între orele 00:30 – 04:00, şi duminică spre luni, în acelaşi interval, se arată într-un comunicat al BCR.

Serviciile de internet, mobile şi phone banking nu vor putea fi utilizate de clienţi vineri spre sambată noaptea, între orele 20:00 şi 09:00, şi sambată spre duminică, între 01:30 şi 07:30.

"Fluctuaţiile care pot apărea vor fi generate de derularea unor procese specifice ce privesc îmbunătăţiri aduse sistemului informatic BCR, care vor conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite. Reţeaua de ASV (automat de schimb valutar) nu va fi afectată de acestă întrerupere", se spune în comunicat.

BCR, membră a Erste Group, este cea mai mare bancă din România în funcţie de active, cu peste 16 miliarde euro. Banca are peste 2.400 de bancomate şi 15.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici