BCR opreşte vineri noaptea şi duminică derularea operaţiunilor pe mai multe canale

BCR va opri vineri noaptea, în intervalul 22:00-5:00, şi duminică, între orele 6:00 şi 15:00, funcţionalitatea site-urilor, a serviciilor de internet şi mobile banking, a maşinilor multifuncţionale şi a ghişeului automat, recomandând clienţilor să programeze din timp operaţiunile bacare.

670 afișări
Imaginea articolului BCR opreşte vineri noaptea şi duminică derularea operaţiunilor pe mai multe canale

BCR opreşte vineri noaptea şi duminică derularea operaţiunilor pe mai multe canale (Foto: Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, vor fi oprite sistemele informatice care gestionează website-urile BCR, serviciile de internet şi mobile banking, aplicaţiile de iPhone şi Android, tranzacţiile mobile, maşinile multifuncţionale (MFM) şi ghişeul automat (APT).

"BCR recomandă clienţilor să-şi programeze din timp toate operaţiunile bancare pe care trebuie să le efectueze în această perioadă", se arată într-un comunicat.

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, este cea mai mare instituţie de credit de pe piaţa locală în funcţie de active, cu 14,4 miliarde euro în administrare. Banca deţine 22 de centre de afaceri şi 23 de birouri mobile dedicate companiilor, precum şi 509 unităţi de retail în oraşele cu peste 10.000 de locuitori.

Totodată, instituţia de credit are o reţea de circa 2.000 de bancomate şi 13.500 de terminale pentru plata cu cardul la comercianţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici