BCR va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei în 2020 prin intermediul programului Prima Casă

Banca Comercială Română (BCR) va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei, ca urmare a plafonului de 600 milioane de lei primit în cadrul ediţiei de anul acesta a programului Prima Casă, pentru care oferă o dobândă de 2% + IRCC, avans de minim 5% şi comision 0 pentru analiza dosarului.

165 afișări
Imaginea articolului BCR va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei în 2020 prin intermediul programului Prima Casă

BCR va acorda credite de peste 1,3 miliarde de lei în 2020 prin intermediul programului Prima Casă

Creditele Prima Casă BCR se acordă în limita plafonului disponibil alocat pentru acest program. Suma maximă care poate fi obţinută poate ajunge la 66.500 de euro, iar termenul maxim de acordare este de 30 de ani, precizează un comunicat al băncii.

Din plafonul total de 2 miliarde de lei acordat de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) pentru cele 14 bănci intrate anul acesta în program, 600 milioane de lei au revenit BCR. Fondurile alocate BCR reprezintă 30% din totalul garanţiilor puse la dispoziţie de Guvernul României pentru acest program.

Pentru un credit în valoare de 210.000 lei, pe o perioadă de 30 ani, comisionul pentru evaluarea imobilului este 370 lei, inclusiv TVA, comisionul de gestiune FNGCIMM - 0,40% anual, calculat la valoarea garanţiei, iar rata lunara este 1.047 lei (nu include comisionul de gestiune datorat FNGCIMM). Valoare totală plătibilă este 384.583lei, iar dobândă anuală efectivă (DAE): 4,66 %.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
prima casă,
bcr,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici