BCR va opri sistemul de carduri în noaptea de joi spre vineri

Banca Comercială Română (BCR) opreşte în noaptea de joi spre vineri, între orele 23:00 şi 5:00, funcţionarea sistemului informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, a anunţat, miercuri, instituţia de credit.

21 afișări
Imaginea articolului BCR va opri  sistemul de carduri în noaptea de joi spre vineri

BCR va opri sistemul de carduri în noaptea de joi spre vineri

"În acestă perioadă, clienţii nu vor putea efectua nici un fel de operaţiuni cu cardurile emise de bancă, atât la ATM cât şi la comercianţi", se arată într-un comunicat al băncii.

Oprirea temporară are ca scop îmbunătăţirea sistemului informatic.

BCR emite 25 tipuri de carduri de credit şi de debit. În 2008, instituţia şi-a majorat numărul de ATM-uri şi POS-uri cu 24%, la 1.788 de unităţi, respectiv cu 20%, la 15.174 de terminale electronice la comercianţi.

Banca, membră a grupului austriac Erste, gestionează active de peste 17,1 miliarde de euro şi are în prezent 647 de unităţi de retail (pentru populaţie şi microîntreprinderi) şi 50 de centre de afaceri corporate, dedicate în special IMM-urilor şi companiilor mari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici