BENCOMP, cel mai mare producător de profile WPC din Sud-Estul Europei, caută firme interesate de colaborare pentru montaj şi revânzători autorizaţi (P)

4033 afișări
Imaginea articolului BENCOMP, cel mai mare producător de profile WPC din Sud-Estul Europei, caută firme interesate de colaborare pentru montaj şi revânzători autorizaţi (P)

Societatea BENCOMP SRL, cel mai mare producător de profile WPC (lemn compozit) din Sud-Estul Europei, caută firme interesate de colaborare pentru montaj, dar şi revânzători autorizaţi.

Firmele cu experienţă anterioară în montarea de pardoseli pentru terase, garduri, lambriuri exterioare pentru placări clădiri etc. au prioritate, transmit reprezentanţii BENCOMP SRL.

Totuşi, această cerinţă nu este obligatorie, întrucât societatea asigură training în propria fabrică, atât pentru montaj cât şi pentru înţelegerea particularităţilor materialului WPC (lemnul compozit).

  • Avantaje pentru firmele care devin Montator si Revânzător (se poate şi ambele în acelaşi timp!) pentru profilele WPC BENCOMP

 

  • Includerea în portofoliu a unui produs revoluţionar, ecologic şi cu un potenţial de creştere remarcabil datorită eleganţei împrumutate de la lemn şi a rezistenţei şi durabilităţii în timp preluate de la plastic.

 

  • Posibilitatea de creştere a cifrei de afaceri şi implicit a profitului.

 

  • Intrarea într-un parteneriat pe termen lung cu un producător din România, care va asigura know-how, suport, training şi oportunitatea de dezvoltare continuă prin includerea de noi produse în portofoliul de producţie.

”Vă rugăm sa ne transmiteţi o prezentare scurtă a societăţii Dvs., care să conţină domeniul de activitate şi experienţa anterioară relevantă pentru scopul nostru, nr. de salariaţi etc la adresa de e-mail vanzari@wpcromania.ro, bineînţeles însoţite de datele de contact pentru a putea să luam legătura cu dumneavoastră”, precizează reprezentanţii BENCOMP SRL – www.wpcromania.ro – într-un comunicat.

  • Data workshop gratuit – 19 februarie 2022
  • Locaţie – la sediul fabricii BENCOMP, în Buzău – Aleea Industriilor nr. 5

Despre lemnul compozit

Lemnul compozit – Wood Plastic Compozit (WPC) – este un material hibrid care combină calităţile lemnului cu uşurinţa de prelucrare a materialului plastic şi reuşeşte să înlocuiască cu succes lemnul natural, fără a exista un compromis în ceea ce priveşte rezistenţa. Compus din fibre lemnoase, respectiv deşeurile generate în urma proceselor de producţie ale lemnului, în amestec cu materiale plastice reciclate, WPC se dovedeşte a fi revoluţionar şi prin faptul că este un material prietenos cu mediul, realizat 100% din materiale regenerabile, rumeguş şi plastic reciclat.

Relativ necunoscut pentru piaţa din România, cu toate că în ţările din Vestul Europei, dar şi de pe alte continente, ajunsese la ”maturitate”, lemnul compozit a ”prins” şi în România, datorită aspectului sau asemănător cu cel al lemnului şi preţul extrem de scăzut.

Lemnul compozit a fost inventat în Japonia – în 1976 – în compoziţia sa intrând făina de lemn (peste 50%) şi deşeuri de mase plastice, amestec stabilizat împotriva radiaţiilor ultraviolete, a mucegaiurilor şi insectelor.

Datorită structurii şi compoziţiei sale, WPC nu emite gaze toxice şi, spre deosebire de materialele fibrolemnoase care folosesc adezivi pe bază de formaldehidă, nu eliberează substanţe periculoase în mediu). WPC nu produce poluare secundară, deşeurile tehnologice putând fi reintroduse 100% în procesul de producţie.

Despre BENCOMP SRL

Fabrica BENCOMP – cel mai mare producător de profile WPC din Sud-Estul Europei şi zona Balcanică – şi-a început activitatea din dorinţa Bene Internaţional SRL de a închide complet un circuit final de reciclare prin obţinerea unor produse finite, care să adauge plus valoare pe mai multe niveluri:

protectia mediului prin reciclarea deşeurilor din lemn şi a deşeurilor de plastic HDPE (n.red. – polietilenă de mare densitate) care, astfel, nu mai ajung la groapa de gunoi.

  • protecţia mediului prin reducerea consumului energetic – ştiut fiind că producţia din reciclat economiseşte între 30 şi 50% consumul energetic, ceea ce înseamnă că emisiile de CO2 scad
  • producţie durabilă în timp

BENCOMP face parte dintr-un grup de firme cu tradiţie în reciclarea şi valorificarea deşeurilor de mase plastice, sticlă, electronice şi ambalaje, acţionarul majoritar Bene Internaţional SRL activând în acest domeniu de peste 20 de ani.

Odată cu trecerea timpului, capacitatea de producţie a fabricii BENCOMP a crescut constant şi, începând cu sezonul 2015, numărul de profile WPC realizate a ajuns la peste 40.

  • 11 tipuri diferite de profile de pardoseală
  • 4 de lambriu exterior
  • Peste 15 profile de gard – scânduri, traverse, stâlpi etc.
  • 3 tipuri de grinzi pentru pergolă
  • Peste 20 de modele de accesorii pentru montajul acestor profile

Datorită calităţii ingredientelor folosite, dar şi a tehnologiei de producţie, pot fi realizate profile de înaltă calitate, perfect similare celor produse în Europa de Vest.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici