Berceanu: Contractul cu Bechtel va fi reziliat dacă nu poate fi modificat

Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii va rezilia contractul cu Bechtel pentru construcţia autostrăzii Braşov-Borş dacă vor eşua negocierile pentru semnarea unui protocol privind modificarea unor termeni ai înţelegerii, a declarat, joi, ministrul de resort, Radu Berceanu.

29 afișări
Imaginea articolului Berceanu: Contractul cu Bechtel va fi reziliat dacă nu poate fi modificat

Berceanu: Contractul cu Bechtel va fi reziliat dacă nu poate fi modificat (Imagine: Mediafax Foto)

El a prezentat, într-o conferinţă de presă, efectele negative ale unei eventuale rezilieri.

"Dacă nu vom semna protocolul cu Bechtel, nu vom mai face nimic cu ei. Mergem la reziliere, vom pierde procesul, după cum ne spun toţi juriştii, le vom plăti 50-60 milioane euro, vom avea întârzieri de doi ani, eu voi fi dat afară din Guvern, dar poate măcar următorul ministru va încheia un contract. Dacă era Ceauşescu, îi spânzura pe toţi", a afirmat Berceanu.

Citeşte şi:

Bechtel renunţă la plata avansului pentru lucrări

Berceanu vrea finalizarea tronsolului Cluj-Borş până în 2012

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici