Video Berceanu: Sper să termine la timp Pasajul Băneasa

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marţi, că încearcă să colaboreze cu firma care va realiza canalele de retenţie a apei de sub Pasajul Băneasa, astfel încât lucrarea să se finalizeze la sfârşitul anului.

29 afișări

"Nu sunt chiar foarte optimist, dar sperăm ca ei să termine la timp. Au la dispoziţie 60 de zile şi sper să ne împiedicăm unii pe alţii", a spus Berceanu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici